7 Sins

7 Sins

Bij het online casino is Play’n GO een zeer bekende spel provider. Je kunt veel spellen spelen van Play’n GO en daar is de 7 Sins gokkast er één van. Als je de 7 Sins gokkast gaat spelen kom je 7 vrouwen tegen in verschillende kledij. Je ziet dat ze verschillende jurken aan hebben in elk een andere kleur. Bij de 7 Sins gokkast wordt het thema mooi uitgewerkt met een keurige achtergrond en bijpassende symbolen op de rollen. Het wordt daardoor al snel interessant om de 7 Sins gokkast te gaan spelen. Ga je een gokje wagen op de 7 Sins gokkast? Dan kun je ook mooie geldprijzen behalen. De spanning zit er dan ook al snel in wanneer je een gokje gaat wagen.

Eenvoudige spelregels

Als je de 7 Sins gokkast geladen hebt krijg je het speelveld te zien met daaronder de knoppen. Met de knoppen kun je het spel gaan bedienen. Als je dit spel gaat spelen zal je heel eenvoudig een inzet kunnen plaatsen. Je bepaald bovendien altijd zelf met welke inzet je de 7 Sins gokkast gaat spelen. Als je dit spel wilt gaan spelen kun je met de getallenlijn aan de onderkant van het speelveld een inzet plaatsen. De inzet kan altijd verhoogd of verlaagd worden als je dat wilt. Na het plaatsen van een inzet kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ‘SPIN’ knop. Om een winst te kunnen behalen moet je combinaties vormen. Dit moet op aaneengesloten rollen en met minimaal 3 identieke symbolen. Elke combinatie moet van links naar rechts de rollen volgen. Dit spel heeft 243 winmanieren.

Geniet van extra functies

Je kunt bij de 7 Sins gokkast ook extra functies tegenkomen. De extra functies maken het al snel interessant om de 7 Sins gokkast te gaan spelen. Als je dit spel gaat spelen kun je onder andere Wild symbolen tegenkomen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen elk ander symboolsoort vervangen. Dit kan de kans op winst vergroten. Als je dit spel gaat spelen kun je ook free spins winnen. Daar kun je de rollen gratis mee laten draaien. Er valt dus genoeg te beleven als je de 7 Sins gokkast gaat spelen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen