Temple of Wealth

Temple of Wealth

Ga je spelen bij het online casino? Dan is het zeker de moeite waard om de Temple of Wealth gokkast te gaan spelen. Je kunt dit spel gaan spelen met een oosters thema en dat zal al snel je aandacht trekken. Het thema is op een leuke manier in elkaar gezet, waardoor het al snel leuk wordt om een gokje te wagen. Je kunt spelen op de Temple of Wealth gokkast met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je een tempel met rode pilaren en gouden details. Bekijk je het speelveld? Dan zie je symbolen voorbij komen als gouden koi karpers, gouden kannen, gouden munten en Yin Yang.

Eenvoudige spelregels

Om te kunnen winnen met de Temple of Wealth gokkast moet je op de rollen van het spel combinaties draaien. Een combinatie moet altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts wordt gedraaid. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen. Je speelt de Temple of Wealth gokkast met 243 winmanieren en met een RTP van 94,2%. Dat maakt dit spel meer dan de moeite waard om te spelen.

Geniet van extra functies

Als je dit spel gaat spelen zal je ook kunnen genieten van extra functies. Het spel wordt onder andere gespeeld met Wild symbolen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool ook onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen te vinden en zij kunnen jou voorzien van free spins.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen