The Green Knight

The Green Knight

Met een thema over ridders, schilden en strijd kun jij de The Green Knight gokkast gaan spelen. Play’n GO heeft dit spel ontwikkeld en voorzien van een goed uitgewerkt thema. Het spel laat op de achtergrond een bos zien met groene mist, grote bomen, wandelpaden en nog veel meer. Op de rollen kun je symbolen draaien die goed in het thema passen. Denk daarbij aan schilden, paarden, ridders, bijlen en nog veel meer symbolen die het thema aanvullen op de juiste manier. Je kunt met de symbolen mooie prijzen winnen die je zeker niet wilt missen.

The Green Knight spelregels

Laat je de rollen van de The Green Knight gokkast draaien? Dan kun je leuke prijzen winnen door complete combinaties te laten verschijnen. Een combinatie moet altijd bestaan uit soortgelijke symbolen en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is aan jou als speler om ervoor te zorgen dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Je speelt de The Green Knight gokkast met een RTP van 94,25% en je kunt genieten van voldoende winkansen bij elke draai. Spelen kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen, Scatters en meer!

Dit spel heeft genoeg te bieden als het gaat om extra functies. Het schild dat je op de rollen kunt laten verschijnen dient als Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt met de Wild ook onderbroken combinaties laten completeren. Er is ook een Scatter symbool aanwezig waar je free spins mee kunt winnen. Met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en dit kan gratis prijzen opleveren.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen