The Last Sundown

The Last Sundown

De spanning zal al snel hoog oplopen zodra je een gokje gaat wagen op de The Last Sundown gokkast. Je speelt deze gokkast met een thema over gevechten met vuurwapens en stoere mannen. Als je het spel gaat spelen zal je zien dat Play N GO voor een totaal van 5 rollen gekozen heeft. Je kunt per rol 3 symbolen laten zien, waardoor je kunt gokken met 15 symbolen per speelronde. Op de rollen draai je mannen. Delen van hun gezicht bestaan uit staal. Je draait ook honden met stalen gezichten, messen, bijlen, geweren en granaten. Het spel laat op de achtergrond een oud industrieterrein zien en een ondergaande zon.

The Last Sundown spelregels

Wil je het tot een winst schoppen tijdens het spelen van de The Last Sundown gokkast? Dan is het jouw doel om combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de The Last Sundown gokkast met minimaal 243 winmanieren voor de winst. Symbolen kunnen zich op de rollen splitsen, waardoor het aantal winmanieren op kan lopen tot maar liefst 59049.

Wild symbolen en free spins gebruiken

Je speelt de The Last Sundown gokkast met Wild symbolen en free spins. De letter W dient als Wild en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Hiermee kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Dit spel biedt ook Scatter symbolen. Deze herken je aan het stalen hart met de lange naald eraan. Hiermee kun je de free spins feature activeren. Je kunt daarmee de rollen gratis laten draaien. Tijdens deze feature kunnen de symbolen zich splitsen op de rollen, waardoor er meer winmanieren gecreƫerd kunnen worden!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen