The Wild Class

The Wild Class

Open je het aanbod van spellen bij het online casino? Dan kun je onder andere de The Wild Class gokkast tegenkomen. Je kunt dit spel gaan spelen met een hoge kwaliteit en dat hebben we te danken aan spel provider Play’n GO. Als je dit spel gaat spelen zal je zien dat het thema te maken heeft met drie vrienden die in weerwolven kunnen veranderen bij volle maan. Op de achtergrond zie je kraampjes verschijnen, een reuzenrad en een volle maan. Je draait op de rollen de vrienden Jess, Mike en Chris en zij kunnen ook als weerwolven worden gedraaid. Dit spel heeft 5 rollen te bieden en je speelt met 3 symbolen per rol. Dat maakt een totaal van 15 symbolen per speelronde.

The Wild Class spelregels

Als je dit spel gaat spelen zal je kunnen rekenen op mooie prijzen. Om te kunnen winnen met de The Wild Class gokkast moet je op de rollen combinaties vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Je moet ervoor zorgen dat een combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op één van de 20 winlijnen. Spelen op de The Wild Class gokkast kan met een Return to Player van 94,2%.

Wild symbolen, Scatters en free spins

Ga je een gokje wagen op de The Wild Class gokkast? Dan zal je van verschillende extra functies kunnen genieten. Er is onder andere een Wild symbool aanwezig bij dit spel. Met het Wild symbool kun je de kans op winst vergroten en kun je onderbroken combinaties laten completeren. Je kunt in dat geval alsnog een winst uit laten betalen. De vervangende functie van de Wild is dus zeker interessant. Gebruik ook de Scatter symbolen van de The Wild Class gokkast. Hier kun je free spins mee winnen en daar kun je de rollen van het spel gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen