Voor echt geld spelen

Ancient Egypt

Eén van de spellen die je bij het online casino kunt gaan spelen is de Ancient Egypt gokkast. Dit spel is op de markt gebracht door spel provider Pragmatic Play. Als je de Ancient Egypt gokkast gaat spelen wordt je meegenomen naar Egypte en daar kunnen mooie dingen gebeuren. Je kunt genieten van een mooi uitgewerkt thema en dat maakt dit spel meer dan de moeite waard om te spelen. Op de rollen van dit spel kun je mooie symbolen draaien die goed binnen het thema passen. Zo zal je onder andere Cleopatra kunnen draaien en een Ra-oog. Met de symbolen op de rollen kun je mooie combinaties vormen en zo kun je het tot een winst schoppen!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Ancient Egypt gokkast bedienen op een eenvoudige manier. Dit kan met een minimaal aantal knoppen die je aan de onderkant van het speelveld ziet staan. Je kunt met de min knop de inzet verlagen. Wil je de inzet verhogen? Dan kun je daar de plus knop voor gebruiken. Tijdens het spelen van de Ancient Egypt gokkast kun je altijd de inzet weer aanpassen als je dat wilt. Met de ronde knop waar de witte pijl op staat kun je de rollen laten draaien. Daardoor kun je al snel voor de winst gaan spelen.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Ancient Egypt gokkast kun je ook Wild symbolen draaien. De Wild symbolen zijn niet de enige extra functies. Bij dit spel kom je namelijk ook Scatter symbolen tegen waar je free spins mee kunt winnen. Als je een aantal free spins gewonnen hebt kun je de rollen van de Ancient Egypt gokkast gratis laten draaien. Je kunt dan mooie geldprijzen behalen zonder dat het jou een inzet gekost heeft!

Andere gokkasten

Party NightParty NightNu spelen
Hot Fruits 27Hot Fruits 27Nu spelen
Wild StarsWild StarsNu spelen
Book Of FortuneBook Of FortuneNu spelen
Club 2000Club 2000Nu spelen
Game 2000Game 2000Nu spelen
John DoeJohn DoeNu spelen
Dr MagooDr MagooNu spelen
Book of GodsBook of GodsNu spelen
White RabbitWhite RabbitNu spelen
Holy DiverHoly DiverNu spelen
DonutsDonutsNu spelen