Barn Festival

Barn Festival

Met een thema over een boerderij waar een feest gevierd wordt zal jij een gokje kunnen wagen op het spel Barn Festival. Deze gokkast is ontwikkeld door spel provider Pragmatic Play. Je speelt de Barn Festival gokkast met een kleurrijke uitwerking en daar wordt je aandacht al snel door getrokken. Als je het spel geladen hebt krijg je een mooie achtergrond te zien. Je ziet hierop de boerderij verschijnen met een rode schuur. Het woonhuis heeft blauwe planken gekregen en rode dakpannen. Rondom het erf zie je witte hekken. Er zijn ook groene grasvelden te zien, bomen, bloemen en luchtballonnen in een helder blauwe lucht. Verder is het erf versierd met vlaggetjes in allerlei kleuren. Het is een mooie zomerdag en dat maakt dit spel erg fleurig!

Barn Festival spelregels

Een gokje wagen op het spel Barn Festival is mogelijk met 6 rollen. Per rol kun je 5 symbolen draaien en daardoor zal je kunnen spelen met 30 symbolen per speelronde. Zodra de rollen gaan draaien maak je direct kans op het winnen van mooie geldprijzen. Je wint met deze gokkast maximaal 20.000 keer je inzet en dat kan voor bijzonder hoge uitbetalingen zorgen. De Barn Festival gokkast biedt een hoge variantie en komt met een Return to Player van 96,45%. Je speelt met een minimale inzet van €0,20 per speelronde tot maximaal €10 per draai.

Money symbolen en respins

Als je de Barn Festival gokkast gaat spelen zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Met de extra functies kun je de kansen op winst vergroten. Er is onder andere een Money symbool toegevoegd en deze herken je aan de pot met goud. Het Money symbool kan uitbetalingen opleveren tot wel 500 keer je inzet. Daarnaast kun je hier ook de respins modus mee activeren. Als je 4 of meer Money symbolen draait zal de respins feature geactiveerd worden. De rollen van het spel Barn Festival kunnen dan gratis worden gedraaid.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen