Bounty Gold

Bounty Gold

Je wordt door de Bounty Gold gokkast van Pragmatic Play meegenomen naar het Wilde Westen. Als je het spel geladen hebt krijg je op de achtergrond een straat te zien. Je ziet links de bank en rechts zie je de houten saloon. Op de straat liggen houten vaten en houten kisten. Het speelveld heeft een afmeting van 5x3 en laat per speelronde dus 15 symbolen zien. Je kunt met de symbolen die op de rollen verschijnen mooie prijzen winnen. Het spel laat op de rollen cowboys, cowgirls, hoefijzers, cowboyhoeden en zakken met geld zien. Zowel grafisch als geluidstechnisch komt de Bounty Gold gokkast niets te kort.

Bounty Gold spelregels

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Bounty Gold gokkast? Dan kun je winnen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet uit minimaal 3 identieke symbolen bestaan. Zorg ervoor dat elke combinatie één van de 25 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Deze gokkast heeft een RTP van 95,5% te bieden en wordt gespeeld met een hoge variantie. Je kunt met dit spel maximaal 5.000 keer je inzet winnen per speelronde.

Gebruik Wild symbolen en respins

Als je deze gokkast gaat spelen, zal je ook van extra functies gebruik kunnen maken. Je kunt hiermee de kansen op winst vergroten. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild heeft een vervangende functie te bieden en kan daardoor alle standaard symboolsoorten vervangen. Met het Wild symbool kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dit voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Het spel kan ook worden gespeeld met respins. Deze kun je activeren met de zak met geld. Je kunt daarmee de rollen gratis laten draaien en dit kan gratis prijzen opleveren.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen