Cash Bonanza

Cash Bonanza

Een kleurrijk fruitspel dat ongetwijfeld goed in de smaak zal vallen, is de Cash Bonanza gokkast van Pragmatic Play. Je kunt deze gokkast spelen met een totaal van 6 rollen. Er worden per rol 4 symbolen gedraaid en daardoor kun je een gokje wagen met 24 symbolen per speelronde. Als je de rollen laat draaien zal je zien dat het fruitige thema gecombineerd wordt met geld. Op de achtergrond zie je een grote kluis met veel bankbiljetten en gestapelde munten. Je krijgt op de rollen rode zevens, rode sterren, gouden bellen, klavertjes vier, bankbiljetten en gouden kluisdeuren te zien. Druiven, kersen, pruimen, citroenen, sinaasappels en watermeloenen komen ook op de rollen voorbij.

Cash Bonanza spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen winnen zodra je de rollen van de Cash Bonanza gokkast laat draaien met eigen geld. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Cash Bonanza gokkast met 4.096 winmanieren, maar dit kan oplopen naar 262.144 winmanieren. Dit spel kent een RTP van 95,55% en je kunt spelen met een hoge variantie.

Wild symbolen en Scatters zijn aanwezig

Ga je gokken op de Cash Bonanza gokkast? Dan kun je rekenen op verschillende extra functies. Je kunt met het Wild symbool, die je herkent aan de bankbiljetten, alle standaard symboolsoorten vervangen. Met het Wild symbool kun je overigens ook onderbroken combinaties completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Gebruik ook zeker de Scatter symbolen die dit spel te bieden heeft. Je herkent het Scatter symbool aan de gouden kluisdeur. Hiermee kun je prijzen winnen zonder een combinatie te vormen. De Scatter levert al snel free spins op en daarmee kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Daardoor zal de spanning geen moment ontbreken!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen