Cash Patrol

Cash Patrol

Zoek je graag de spanning op? Dan wil je zeker de Cash Patrol gokkast van Pragmatic Play niet missen. Dit spel heeft te maken met overvallers die door de politie worden gezocht. Je wordt meegenomen naar de stad en je belandt in een donkere achterbuurt. Op de achtergrond zie je donkere straten, oude panden en stoplichten. Je draait op de rollen bijpassende symbolen. Denk aan handboeien, politiepetten, bankbiljetten, auto’s, zwaailichten en sheriff sterren. Je krijgt ook gekleurde kaartsymbolen te zien op het speelveld. Deze gokkast speel je met 5 rollen en 15 symbolen per speelronde.

Cash Patrol spelregels

Om te kunnen winnen met de Cash Patrol gokkast moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Elke combinatie moet één van de 25 winlijnen volgen. Combinaties moeten op aaneengesloten rollen gedraaid worden en van links naar rechts worden gedraaid. Je speelt de Cash Patrol gokkast met een Return to Player van 96,5% en een hoge variantie. Dit spel biedt een maximale winst van 10.500 keer je inzet. Spelen is mogelijk vanaf €0,25 per speelronde tot maximaal €125 per draai.

Wilds, Scatters en free spins

Ga je een gokje wagen op het spel Cash Patrol? Dan zal je ook van extra functies gebruik kunnen maken. Mis onder andere het Wild symbool niet. De Wild biedt een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten overnemen. Met het Wild symbool kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog in de prijzen valt. Deze gokkast komt ook met Scatter symbolen en zij kunnen free spins opleveren. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van de Cash Patrol gokkast gratis laten draaien. Dit kan voor gratis prijzen zorgen en dat maakt het al snel interessant om met dit spel aan de slag te gaan.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen