Chicken Drop

Chicken Drop

Door de Chicken Drop gokkast wordt je meegenomen naar een kippenboerderij. Pragmatic Play heeft dit spel op een leuke manier in elkaar gezet. Op de achtergrond zie je weilanden, de kip in een nest, een rode schuur, bomen en een blauwe lucht verschijnen. Je draait op de rollen verschillende symbolen die goed in het thema passen. Op de rollen draai je aardbeien, pruimen, maïsstengels, nootjes, paddenstoelen, schatkisten, klavertjes vier en een gouden gieter. Je kunt met de symbolen een kleurrijk speelveld creëren. Het speelveld bestaat uit 7 rollen en laat op elke rol 7 symbolen zien. Daardoor speel je met 49 symbolen per draai.

Chicken Drop spelregels

Dit spel kan mooie uitbetalingen opleveren zodra je op de rollen clusters vormt. Een cluster moet minimaal 5 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is de bedoeling dat elke cluster op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Hoe meer symbolen je in een cluster laat zien, hoe hoger de geldprijs die je zal ontvangen. Je kunt de Chicken Drop gokkast voor de winst gaan spelen met een RTP van 95,51%. Gokken op dit spel van Pragmatic Play kan met een inzet naar keuze. Je kunt minimaal €0,20 per draai plaatsen en maximaal €100 per draai.

Scatter symbolen en free spins

Laat je de rollen van de Chicken Drop gokkast draaien? Dan zal je ook Scatter symbolen kunnen zien verschijnen. Je kunt met het Scatter symbool free spins winnen. Als je 4, 5 of 5 Scatter symbolen op de rollen laat zien zal je 10, 15 of 20 free spins ontvangen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je met de Chicken Drop gokkast gratis prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag. Dit spel is dus zeker de moeite waard om op te zoeken!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen