Christmas Carol Megaways

Christmas Carol Megaways

Met een thema over kerst en griezels kun jij de Christmas Carol Megaways gokkast gaan spelen. Als je dit spel bij het online casino gaat spelen zal je 6 rollen te zien krijgen. Je kunt spelen met Megaways en daardoor kun jij 200704 winmanieren creƫren. Het spel wordt gespeeld met een mooie achtergrond en ook het speelveld laat mooie symbolen zien die het thema aan weten te vullen. Je krijgt op de achtergrond een straat te zien met verlichte huizen, veel sneeuw en een sterrenhemel. Op de rollen krijg je jongens te zien, meisjes, griezels en een kerstman. Er zijn ook gekleurde kaartsymbolen op de rollen te vinden.

Eenvoudige spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de Christmas Carol Megaways gokkast is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk geldprijzen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de 6 rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet altijd op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet compleet zijn, want onderbroken combinaties kunnen geen winst opleveren. Je speelt dit spel met een RTP van 96,48% voor de winst.

Geniet van extra functies

Naast de mooie geldprijzen heeft dit spel ook extra functies te bieden. Ga je spelen op de Christmas Carol Megaways gokkast? Dan zal je onder andere Scatter symbolen tegen kunnen komen. Zij kunnen winsten opleveren zonder een combinatie te vormen. Scatter symbolen kunnen ook free spins opleveren. Free spins zijn gratis inzetten waar je de rollen gratis mee kunt laten draaien. Zo kun je winsten behalen zonder dat het jou een eigen inzet kost. Dit spel heeft ook vermenigvuldigers te bieden.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen