Cowboys Gold

Cowboys Gold

Open je het aanbod van spellen bij het online casino en kom je daar de Cowboys Gold gokkast in tegen? Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar het Wilde Westen en hier ga jij met cowboys en cowgirls op pad. Je kunt het spel gaan spelen met een goed uitgewerkt thema. Op de achtergrond zie je de omgeving van het Wilde Westen terug. Je ziet houten saloons en andere gebouwen. Overal zie je WANTED posters hangen en ook kom je houten vaten, dood gras en een zanderige grond tegen. Het spel laat ook mooie symbolen op de rollen zien. Denk aan cowgirls, cowboys, bandieten, gouden hoefijzers, revolvers, sporen, whisky en sheriff sterren.

Eenvoudige spelregels

Je kunt dit spel gaan spelen voor mooie geldprijzen, maar dan moet je uiteraard wel weten hoe het spel precies een winst op kan leveren. Je kunt met dit spel een winst behalen door op de 5 rollen van het spel complete combinaties te draaien. Een combinatie moet bij dit spel altijd bestaan uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Volgt de combinatie één van de 10 winlijnen? Dan win je een mooie geldprijs. Spelen voor de winst kan voor minimaal €0,10 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Extra functies kunnen ook bij dit spel uiteraard niet ontbreken. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. De Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool zelfs onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Naast de Wild symbolen kom je ook Scatter symbolen tegen. Zij kunnen jou voorzien van free spins. Als je free spins gewonnen hebt kun je de rollen van de Cowboys Gold gokkast gratis laten draaien. Zo win je gratis geldprijzen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen