Day of Dead

Day of Dead

Pragmatic Play heeft van de Day of Dead gokkast een feestelijk spel weten te maken. Je kunt deze gokkast gaan spelen met een thema over het festival in Mexico, waarmee de doden worden gevierd. De dag van de doden gaat gepaard met kleurrijke elementen. Op de rollen van deze gokkast is dat goed terug te zien. Je kunt op de rollen van het spel geschminkte mannen en vrouwen draaien. Ze zijn geschminkt als doodskop. Je draait ook rammelaars, gitaren, trommels, skeletten, hondjes en gekleurde kaartsymbolen. Spelen op de Day of Dead gokkast kan met een totaal van 5 rollen en je kunt 4 symbolen per rol laten zien. Daardoor speel je met 20 symbolen per speelronde.

Day of Dead spelregels

Ga je een gokje wagen op de Day of Dead gokkast? Dan kun je het tot mooie prijzen schoppen. Je kunt een winst behalen door op de rollen combinaties te vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie moet van links naar rechts worden gedraaid en dit moet op aaneengesloten rollen. Spelen op de Day of Dead gokkast kan met 20 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Het spel kan worden gespeeld met een RTP van 96,49%. Spelen kan voor minimaal €0,20 per speelronde en voor maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en free spins toegevoegd

Spel provider Pragmatic Play heeft de Day of Dead gokkast voorzien van extra functies. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien. Hiermee kun je alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen, waardoor het completeren van onderbroken combinaties mogelijk wordt gemaakt. Bij de Day of Dead gokkast kom je onder andere Sticky Wilds tegen, Walking Wilds en Moving Wilds. Je kunt ook Scatter symbolen draaien, die je kunt herkennen aan de doodskop. Hiermee kun je free spins winnen en daarmee kun je de rollen van het spel gratis laten draaien!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen