Egypt Bonanza

Egypt Bonanza

Maak je graag verre reizen en ontdek je graag de geschiedenis van landen? Sla dan zeker de Egypt Bonanza gokkast niet over. Dit spel kan bij het online casino gespeeld worden met een thema over Egypte. Het spel laat op de achtergrond goudkleurig zand zien, een blauwe lucht, oude tempels en piramides. Op de rollen draai je Scarabeeën, Horus, een Ankh, een Ra-oog, diamanten en piramides. Je kunt met de symbolen mooie prijzen winnen en dit is mogelijk op 6 rollen. Je speelt met 5 symbolen per rol en daardoor met 30 symbolen per draai.

Egypt Bonanza spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen naar binnen slepen als je een gokje gaat wagen op de Egypt Bonanza gokkast. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel clusters te vormen. Een cluster moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 8 zijn. Het is belangrijk dat elke cluster op aaneengesloten rollen gedraaid wordt, want anders kun je geen winsten behalen. Je kunt voor de winst spelen met een RTP van 96,51%. Spelen kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Win free spins met Scatters

Pragmatic Play heeft de Egypt Bonanza gokkast ook voorzien van extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Scatter symbolen kunnen draaien. Wat het Scatter symbool zo interessant maakt? Dat is het feit dat hij free spins op kan leveren. Je kunt met de free spins die je ontvangt de rollen gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen