Egyptian Fortunes

Egyptian Fortunes

Pragmatic Play heft onder andere de Egyptian Fortunes gokkast op de markt weten te brengen. Je kunt dit spel spelen met een mooi thema. Deze gokkast neemt je mee naar Egypte en dat zie je terug aan alle grafische elementen. Dit spel speel je met een mooie achtergrond en bijpassende symbolen op de rollen. Als je de Egyptian Fortunes gokkast gaat spelen zal je al snel jezelf kunnen vermaken. Dit spel is namelijk erg spannend omdat je mooie winsten kunt behalen. Je kunt winsten behalen op een totaal van 5 rollen. Het is jouw doel om combinaties te draaien van minimaal 3 identieke symbolen. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd van links naar rechts. Deze gokkast heeft 20 winlijnen en daar moet de combinatie er één van volgen. In de prijzentabel vind je terug welke winsten je kunt behalen met de symbolen van de Egyptian Fortunes gokkast.

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Egyptian Fortunes gokkast al snel gaan spelen want de spelregels heb je al snel onder de knie. Dit spel heeft maar een minimaal aantal knoppen dus het is alles behalve moeilijk om het spel te bedienen. Als je het spel geladen hebt zie je aan de onderkant van de rollen alle knoppen van het spel. Met de min knop en de plus knop kun je een inzet instellen. Dit kan minimaal €0,20 per draai zijn en maximaal €100 per draai. Nadat je een inzet geplaatst hebt kun je de rollen laten draaien. Dit kan met de ronde knop waar de grote pijlen op staan. Je maakt bij elke draai kans op winst dus de spanning zal er al snel inzitten.

Geniet van extra functies

Om de spanning nog hoger op te laten lopen heeft Pragmatic Play extra functies toegevoegd. De extra functies zijn erg interessant en wil je niet missen. Je kunt onder andere een Wild symbool tegenkomen. Het Wild symbool heeft een vervangende functie voor alle andere symbolen op de rollen. Je kunt met het Wild symbool ook onderbroken combinaties completeren. Als dat lukt krijg je alsnog een geldprijs uitbetaald. Je kunt ook free spins winnen met het bonus symbool. Dit spel raakt dus echt geen moment verveelt!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen