El Dorado The City of Gold Megaways

El Dorado The City of Gold Megaways

Online een gokje wagen kan onder andere op de El Dorado The City of Gold Megaways gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een thema over de jungle. Het spel laat op de achtergrond de jungle zien met hoge bomen, tropische planten, grote tempels, water en een blauwe lucht. De achtergrond ziet er goed uit en dat geldt ook voor de symbolen op de rollen. Je kunt onder andere een dame en een heer draaien met verenmaskers, slangen, kikkers, panters, toekans en tempels. Met de symbolen van de El Dorado The City of Gold Megaways gokkast kun je mooie prijzen winnen en daardoor zal de spanning al snel hoog oplopen.  

El Dorado The City of Gold Megaways spelregels

Kies je ervoor om een gokje te gaan wagen op de El Dorado The City of Gold Megaways gokkast? Dan zal je met het spel mooie prijzen kunnen winnen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de 6 rollen van het spel complete combinaties te vormen. Dit moet met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de El Dorado The City of Gold Megaways gokkast met 6 rollen en met maximaal 8 symbolen per rol dankzij de Megaways. Laat je op elke rol 8 symbolen zien? Dan speel je deze gokkast met maar liefst 200704 winmanieren. De RTP ligt op 96,58%.

Wild symbolen en Scatters aanwezig

Tijdens het spelen van de El Dorado The City of Gold Megaways gokkast kun je ook extra functies tegenkomen en daar is het Wild symbool er één van. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er is ook een Scatter symbool toegevoegd aan de El Dorado The City of Gold Megaways gokkast en hier kun je prijzen mee winnen op alle posities op de rollen. Je kunt met de Scatter ook free spins winnen. Daar kun je de rollen van het spel gratis mee laten draaien en zo win je gratis prijzen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen