Elemental Gems Megaways

Elemental Gems Megaways

Bij het online casino kun je onder andere een gokje wagen met het spel Elemental Gems Megaways. Deze gokkast kan worden gespeeld met een totaal van 3 rollen. Er is ook nog een rol aanwezig naast het speelveld, die in plaats van symbolen voor vermenigvuldigers zorgt. Je speelt deze gokkast met de kwaliteiten van spel provider Pragmatic Play. Deze provider heeft voor een oosters thema gekozen. Je krijgt op de achtergrond draken te zien en de rollen worden gevuld met bijpassende symbolen. Zo draai je onder andere waterdruppels, vlammen, bladeren, parels, tempels en een Yin Yang symbool. Het spel laat per rol maximaal 8 symbolen zien. Door de Megaways van dit spel kun je tot 512 winmanieren creëren.

Elemental Gems Megaways spelregels

Je speelt deze gokkast voor mooie geldprijzen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen combinaties vormen. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen worden gedraaid en van links naar rechts de rollen volgen. Je speelt de Elemental Gems Megaways gokkast met een RTP van 96,51% voor de winst. Het spel heeft een hoge variantie te bieden en kan maar liefst 5.000 keer je inzet opleveren. Deze gokkast kan gespeeld worden vanaf €0,20 per speelronde tot maximaal €100 per draai.

Wilds en vermenigvuldigers gebruiken

Tijdens het spelen van de Elemental Gems Megaways gokkast kom je ook extra functies tegen. Er is onder andere een Wild symbool aanwezig en deze herken je aan het Yin Yang symbool. Het Wild symbool kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Hiermee kun je dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Het spel heeft ook vermenigvuldigers te bieden en deze worden gegeven door de parels op de extra rol naast het speelveld. Zo kun je bijvoorbeeld een x10 vermenigvuldiger toegekend krijgen als je een winst behaald.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen