Empty the Bank

Empty the Bank

Kies je ervoor om een gokje te gaan wagen bij het online casino? Dan kun je onder andere de Empty the Bank gokkast opzoeken. Je kunt dit spel gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Pragmatic Play. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je mee worden genomen naar een totaal van 5 rollen. Op elke rol zie je 4 symbolen verschijnen en daardoor kun je een gokje wagen met 20 symbolen per draai. Dit spel heeft een thema te bieden over een bank die overvallen wordt. Je ziet op de achtergrond de stad verschijnen met verlichte gebouwen, een sterrenhemel, een volle maan en zakken met geld. Op de rollen draai je de overvaller, kluizen, gouden munten, zakken met diamanten, goudstaven, bankbiljetten, gouden kronen en nog veel meer.

Empty the Bank spelregels

Uiteraard wil je zoveel mogelijk prijzen winnen als je een gokje gaat wagen op de Empty the Bank gokkast. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Er zijn 20 winlijnen aanwezig bij de Empty the Bank gokkast en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel kan voor de winst gespeeld worden met een RTP van 95,48%.

Wild symbolen aanwezig en respins

Als je gaat spelen op de Empty the Bank gokkast, zal je ook extra functies tegen kunnen komen. Het Wild symbool is er daar één van. Je kunt met de Wild alle standaard symboolsoorten vervangen. Hier kun je dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan kun je alsnog een winst uit laten betalen. Maak ook gebruik van de respins die dit spel op kan leveren. De rollen gaan dan nog een keer draaien, maar dan zonder dat het jou een inzet kost. Zo kun je dus gratis prijzen winnen!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen