Extra Juicy

Extra Juicy

Als je bij het online casino graag fruitautomaten speelt is de Extra Juicy gokkast een echte aanrader. Dit spel is op de markt gebracht door Pragmatic Play dus aan de kwaliteit zal het zeker niet liggen. Als je de Extra Juicy gokkast gaat spelen zal je mee worden genomen naar een zonnig en kleurrijk spel. Je ziet op de 5 rollen mooie symbolen als kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, druiven, watermeloenen, gouden bellen en diamanten. Dit spel heeft een kleurrijk speelveld en dat trekt al snel je aandacht. Als je de Extra Juicy gokkast gaat spelen zal je als speler niets te kort komen. Je kunt namelijk mooie geldprijzen winnen op een totaal van 5 rollen. Een geldprijs heb je te pakken wanneer je 3 of meer soortgelijke symbolen in een combinatie draait. Je moet elke combinatie op één van de 10 winlijnen draaien. Dat moet van links naar rechts en altijd op aaneengesloten rollen. In de prijzentabel vind je terug welke geldprijzen je kunt behalen!

Eenvoudige spelregels

Met een minimaal aantal knoppen kun je de Extra Juicy gokkast bedienen. Je hebt dus al snel door hoe het precies werkt. Met de min knop en de plus knop kun je een inzet verlagen of verhogen. Je kunt minimaal €0,10 per draai plaatsen en maximaal €50 per draai. Na het plaatsen van een inzet kun je met de witte pijlen de rollen laten draaien. Dit zorgt voor veel spanning want bij elke draai maak je kans op winst. Het is mogelijk om na elke draai de inzet te veranderen.

Geniet van extra functies

Dit spel heeft extra functies gekregen van Pragmatic Play en daar is het Scatter symbool er één van. Je herken de Scatter aan de grote diamant. Het Scatter symbool kan free spins opleveren. Als je met de free spins gaat spelen kun je gratis de rollen laten draaien. Je kunt dan gratis winsten behalen en deze worden uitbetaald met een vermenigvuldiger. Reken dan ook maar op veel spanning!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen