Fortune of Giza

Fortune of Giza

Online een gokje wagen is onder andere mogelijk op de Fortune of Giza gokkast. Dit spel biedt een thema over het oude Egypte. Spel provider Pragmatic Play heeft dit spel ontwikkeld en daardoor kun je op een hoge kwaliteit rekenen. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je op de rollen symbolen draaien die goed in het thema passen. Farao’s, Scarabeeën, Horus, Bastet, Anubis, piramides en een Ankh zie je op de rollen voorbij komen. Dit spel wordt ook met kaartsymbolen gespeeld. Deze gokkast heeft een totaal van 5 rollen te bieden en je kunt per rol 4 symbolen draaien. Daardoor speel je de Fortune of Giza gokkast met 20 symbolen per ronde.

Fortune of Giza spelregels

Kies je ervoor om te gaan spelen op de Fortune of Giza gokkast? Dan kun je het tot een winst schoppen door op de rollen combinaties te vormen. Deze gokkast heeft een RTP van 96,48% te bieden en een hoge variantie. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je 6.750 keer je inzet kunnen winnen als maximale geldprijs. Er wordt gespeeld met 20 winlijnen en je kunt een inzet naar keuze plaatsen. Bij de Fortune of Giza gokkast kan er per draai minimaal €0,20 geplaatst worden. De maximale inzet die je per draai kunt plaatsen is €100.

Wild symbolen en free spins gebruiken

Tijdens het spelen van de Fortune of Giza gokkast wil je ook zeker de extra functies niet missen. Op de rollen zie je onder andere een Wild symbool verschijnen. Deze herken je aan de Scarab. Met de Wild kun je alle standaard symboolsoorten van de Fortune of Giza gokkast vervangen. Het is daardoor ook mogelijk om onderbroken combinaties te completeren. Krijg je dit voor elkaar? Dan win je alsnog een geldprijs. Er zijn ook Scatter symbolen aanwezig bij dit spel en deze herken je aan de piramide. Met het Scatter symbool kun je free spins winnen. Als je free spins gewonnen hebt kunnen de rollen van deze gokkast gratis worden gedraaid.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen