Gates of Olympus

Gates of Olympus

Online kun je mooie spellen tegenkomen en daar is de Gates of Olympus gokkast er één van. Dit spel is op de markt gebracht door provider Pragmatic Play. Daardoor kun je rekenen op een hoge kwaliteit en een spannende gameplay. Ga je met dit spel aan de slag? Dan zie je dat het Griekse thema goed in elkaar is gezet. Op de achtergrond zie je tempels met witte pilaren, gouden details en een Griekse god voorbij komen. Je draait op de rollen verschillende symbolen. Denk aan zandlopers, gouden ringen, diamanten, gouden kronen en nog veel meer.

Gates of Olympus spelregels

Er kunnen mooie prijzen gewonnen worden met de Gates of Olympus gokkast. Je kunt het tot een winst schoppen door op de rollen van het spel clusters te vormen. Een cluster moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 8 zijn. Het is belangrijk dat elke cluster op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Een onderbroken cluster kan namelijk geen winsten opleveren. Je speelt dit spel voor de winst met een RTP van 96,5%. Spelen kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Wilds, Scatters en free spins aanwezig

Tijdens het spelen van de Gates of Olympus gokkast wil je ook maar al te graag gebruik maken van de extra functies. Je kunt onder andere een Wild symbool draaien. De Wild heeft een vervangende functie gekregen. Hij kan alle standaard symboolsoorten vervangen en kan daardoor zelfs onderbroken clusters laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan kun je alsnog een winst uit laten betalen. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en zij kunnen jou van free spins voorzien. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen