Gems Bonanza

Gems Bonanza

Ben jij dol op diamanten en alles wat blinkt? Dan wil je maar al te graag een gokje gaan wagen op de Gems Bonanza gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen met de kwaliteiten van spel provider Pragmatic Play. Als je dit spel gaat spelen zal je een totaal van 8 rollen te zien krijgen en je kunt per rol 8 symbolen draaien. Het spel laat op de rollen verschillende soorten diamanten zien in allerlei kleuren. Je ziet diamanten voorbij komen in de kleuren rood, paars, groen, turquoise, oranje, roze en blauw. Door de verschillende kleuren en vormen die je voorbij ziet komen ontstaat er al snel veel variatie op de rollen.

Eenvoudige spelregels

Je kunt met de symbolen op de rollen al snel mooie prijzen winnen en daardoor kan het voor jou als speler ook al snel spannend worden. Als je dit spel gaat spelen zal je winsten kunnen behalen door op de 8 rollen van het spel clusters te vormen. Een cluster moet altijd uit soortgelijke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 5 zijn. Het is belangrijk dat een cluster altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt en dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je kunt de Gems Bonanza gokkast gaan spelen met een RTP van 96,51% voor de winst.

Geniet van extra functies

Niet alleen de mooie winsten die je kunt behalen maken de Gems Bonanza gokkast spannend om te spelen. Je kunt namelijk ook gaan spelen met extra functies. Als je dit spel gaat spelen zal je met de extra functies de kans op winst kunnen vergroten. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien met een vervangende functie. Hier kun je onderbroken combinaties mee laten completeren en je kunt er ook mooie prijzen mee winnen. Als je dit spel gaat spelen zal je ook free spins kunnen winnen en je komt vermenigvuldigers tegen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen