Gold Rush

Gold Rush

De echte avonturiers en harde werkers onder ons zullen de Gold Rush gokkast maar al te graag gaan spelen. Dit spel van Pragmatic Play neemt je mee naar een goudmijn en daar moet je zoveel mogelijk goud zien te verzamelen. Als je dit spel gaat spelen zie je op de achtergrond de grote goudmijn. Op de rollen kun je symbolen draaien als paarden, mijnwerkers, goudbrokken, dynamiet en nog veel meer. De symbolen vullen de Gold Rush gokkast dan ook goed aan. Als je dit spel gaat spelen zal je ook mooie geldprijzen kunnen behalen. Je kunt geldprijzen winnen door op de rollen combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer soortgelijke symbolen laten zien. Zorg ervoor dat elke combinatie van links naar rechts gedraaid wordt. Volgt hij ook nog op aaneengesloten rollen één van de 25 winlijnen? Dan kun jij rekenen op een mooie geldprijs!

Eenvoudige spelregels

Dit spel is eenvoudig te spelen met een minimaal aantal knoppen. Je kunt met de min knop en de plus knop een inzet plaatsen. De inzet kan altijd verlaagd of verhoogd worden. Bij deze gokkast kun je minimaal €0,25 per draai plaatsen en maximaal €125 per draai. Je kunt met de twee witte pijlen de rollen laten draaien nadat je een inzet geplaatst hebt. Als je de rollen gedraaid hebt kun je weer een nieuwe inzet plaatsen als je dat wilt.

Geniet van extra functies

Wanneer je de Gold Rush gokkast gaat spelen zal je ook kunnen genieten van extra functies. Je kunt extra functies tegenkomen als Wild symbolen en Scatter symbolen. Het Wild symbool herken je aan de dynamiet. Hij heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van de Gold Rush gokkast vervangen. Je kunt er dan ook winkansen mee vergroten. Er kunnen ook Scatter symbolen gedraaid worden waar je free spins mee kunt winnen. Met de free spins kun je de rollen van de Gold Rush gokkast gratis laten draaien. Er valt dus genoeg te beleven!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen