Heart of Rio

Heart of Rio

Met een feestelijk thema over Brazilië kun jij een gokje wagen op de Heart of Rio gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Op elke rol zie je 3 symbolen verschijnen en daardoor wordt er gespeeld met 15 symbolen per draai. Als je dit spel van Pragmatic Play gaat spelen zal je zien dat het thema goed in elkaar is gezet. Je ziet op de achtergrond roze veren verschijnen, papegaaien, toekans, bladeren, trommels, rammelaars, maskers en vuurwerk. Op de rollen draai je bijpassende symbolen. Denk aan dansende vrouwen in mooie kleding, discoballen, trommels, kokosnoten, maskers en nog veel meer.

Heart of Rio spelregels

Schop het tot een winst met de Heart of Rio gokkast door op de rollen van het spel combinaties te vormen. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt het spel met 25 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Gokken op de Heart of Rio gokkast kan met een RTP van 95,5%. Dit spel kan voor minimaal €0,25 per draai gespeeld worden en voor maximaal €125 per draai.

Wild symbolen en Scatters toegevoegd

Dit spel kan worden gespeeld met extra functies en dat wil je zeker niet missen. Er is onder andere een Wild symbool aanwezig. Het Wild symbool kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dit spel gaat spelen zal je ook Scatter symbolen kunnen draaien. Zij bieden free spins en daar kun je de rollen van het spel gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen