Hot Fiesta

Hot Fiesta

Reis naar Mexico met de Hot Fiesta gokkast en geniet van het festival dat daar gevierd wordt. Je ziet op de achtergrond van het spel een straat verschijnen met gekleurde huizen, bloemen en gekleurde vlaggetjes. Op de rollen draai je verschillende symbolen. Denk aan een man met een sombrero, een blauwe gitaar, rammelaars, accordeons, cocktails, piñata’s en nog veel meer. Spelen op de Hot Fiesta gokkast kan met een totaal van 5 rollen en met 15 symbolen per draai. Dit spel wordt gespeeld voor mooie prijzen.

Hot Fiesta spelregels

Je kunt met de Hot Fiesta gokkast in de prijzen vallen door op de rollen combinaties te vormen die compleet zijn. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 25 winlijnen volgt. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. Gokken op de Hot Fiesta gokkast kan met een RTP van 96,56%. Je kunt minimaal €0,25 per draai plaatsen bij dit spel en maximaal €125 per draai. Dankzij de ruime inzetlimieten kun je dit Pragmatic Play spel altijd spelen met een passende inzet.

Gebruik Wild symbolen en Scatters

Dit spel kan ook worden gespeeld met extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je de Hot Fiesta gokkast gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen tegen kunnen komen. Zij hebben een vervangende functie en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Het spel kan ook worden gespeeld met Scatter symbolen en zij kunnen jou van free spins voorzien. Zo kun je de rollen van de Hot Fiesta gokkast gratis laten draaien en gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen