John Hunter and the Mayan Gods

John Hunter and the Mayan Gods

Spelen bij het online casino kan al snel interessant worden en zeker als je kiest voor de John Hunter and the Mayan Gods gokkast. Pragmatic Play is de spel provider achter dit spel en dat zegt al direct veel over de kwaliteit. Als je dit spel gaat spelen zal je mee worden genomen naar de jungle van de Maya’s. Het spel wordt gespeeld met een mooie achtergrond en ook met bijpassende symbolen op de rollen. Op de achtergrond krijg je een rivier te zien, bomen, struiken, planten, stenen en grote tempels. Het spel laat op de rollen symbolen zien als tempels, Maya’s, John Hunter, maskers, gouden ringen met paarse diamanten en gouden potten. Er valt dus genoeg te zien bij dit spel!

Eenvoudige spelregels

Dit spel kan mooie winsten opleveren en dat maakt het voor jou als speler al snel spannend. Je kunt het spel gaan spelen voor de winst door complete combinaties te draaien. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het spel wordt gespeeld met 10 winlijnen en hier moet elke combinatie er één van volgen. De RTP van dit spel ligt op 96,51% en dat maakt spelen voor de winst zeker meer dan de moeite waard.

Geniet van extra functies

Pragmatic Play heeft de John Hunter and the Mayan Gods gokkast ook voorzien van extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Er is onder andere een Wild symbolen te vinden. Deze heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt er dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Er zijn ook Scatter symbolen en free spins te vinden bij de John Hunter and the Mayan Gods gokkast.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen