Joker Jewels

Joker’s Jewels

Er worden veel verschillende gokkasten aangeboden bij het online casino en één daarvan is de Joker’s Jewels gokkast. Je speelt de Joker Jewels gokkast van spel provider Pragmatic Play met een interessant thema. Het thema heeft alles te maken met een joker en dat zal je terugzien aan alle grafische elementen. Op de achtergrond van de Joker’s Jewels gokkast zie je een mooi paars veld. De rollen zijn ook paars en daar kun je mooie kleurrijke symbolen op draaien. Je kunt symbolen draaien als blauwe ballen, groene kegels, blauwe diamanten, gitaren, rode diamanten, kronen, jokerschoentjes en de joker zelf. De symbolen passen goed in het thema en vullen de Joker’s Jewels gokkast goed aan. Je zal jezelf hier ook goed mee kunnen vermaken!

Eenvoudige spelregels

Je kunt de Joker’s Jewels gokkast spelen voor mooie geldprijzen. Winsten worden behaald op basis van een uitbetalingspercentage en deze ligt bij de Joker’s Jewels gokkastop 96,5%. Als je dit spel gaat spelen zal je combinaties moeten draaien om een winst te kunnen behalen. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Elke combinatie moet één van de 5 winlijnen volgen. Als je een combinatie draait die compleet is zal je de winst uit kunnen laten betalen. Wil je voor de winst spelen? Dan kun je minimaal €0,05 en maximaal €25 per draai plaatsen.

Geniet van extra functies

Pragmatic Play heeft de Joker’s Jewels gokkast ook voorzien van extra functies. Voor jou als speler kan dat al snel spannend worden. De extra functies die je tegenkomt kunnen namelijk de kans op winst vergroten en ook kunnen ze mooie geldprijzen opleveren. bij dit spel kun je onder andere bonus symbolen draaien. Hier kun je een bonusspel mee activeren en dat zorgt voor nog meer spanning tijdens het spelen va de Joker’s Jewels gokkast van Pragmatic Play.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen