Juicy Fruits

Juicy Fruits

Met een thema over fruit kun jij de Juicy Fruits gokkast van Pragmatic Play gaan spelen. Je kunt dit spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Op elke rol kun je 5 symbolen zien verschijnen en daardoor speel je met 25 symbolen per draai. Je ziet op de achtergrond een waterbak met allerlei stukken fruit erin verschijnen. Op de rollen zie je ook stukken fruit voorbij komen. Je draait watermeloenen, frambozen, kiwi’s, aardbeien, pruimen, sinaasappels, citroenen, kersen en limoenen. Ook draai je gouden kronen, diamanten, gouden bellen en rode zevens.

Juicy Fruits spelregels

Om in de prijzen te kunnen vallen met de Juicy Fruits gokkast moet je op de 5 rollen complete combinaties vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Juicy Fruits gokkast met een RTP van 96,52% voor de winst. Het spel wordt gespeeld met 50 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Dit spel kan worden gespeeld voor minimaal €0,25 per draai en voor maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en free spins gebruiken

Je kunt bij de Juicy Fruits gokkast ook extra functies tegenkomen. De gouden kroon dient als Wild symbool. Deze heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Spelen op de Juicy Fruits gokkast kan ook met Scatter symbolen en deze herken je aan de diamant. Je kunt hier free spins mee winnen en zo kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier is het mogelijk om gratis prijzen te winnen en dat wil je uiteraard maar al te graag.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen