Leprechaun Song

Leprechaun Song

Pragmatic Play is een bekende spel provider die al veel mooie spellen op de markt heeft gebracht. Je kunt onder andere de Leprechaun Song gokkast van deze spel provider spelen. Deze gokkast is echt te gek en wil je als speler zeker niet missen. Als je een gokje gaat wagen op de Leprechaun Song gokkast zal je op de achtergrond een mooi weiland te zien krijgen. Je ziet gras, bloemen en een regenboog. Deze gokkast is goed in elkaar gezet en komt dan ook niets te kort. Spel provider Pragmatic Play heeft ook mooie symbolen toegevoegd. Denk aan bierglazen, een Leprechaun, een groene hoed en nog veel meer. Deze gokkast is leuk om te spelen en zal jou als speler goed kunnen vermaken!

Eenvoudige spelregels

Als je de Leprechaun Song gokkast gaat spelen kun je ook genieten van mooie geldprijzen. Je kunt geldprijzen winnen door op de 5 rollen van het spel combinaties te draaien. Een combinatie moet altijd 3 of meer identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd op één van de 20 winlijnen. Elke combinatie moet van links naar rechts de rollen volgen. In de prijzentabel kun je terugvinden welke geldprijzen je precies kunt behalen. De inzetlimieten liggen tussen de €0,20 en de €100 per draai. Het uitbetalingspercentage van de Leprechaun Song gokkast ligt op 96,46%.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Leprechaun Song gokkast kun je naast de geldprijzen ook extra functies tegenkomen. Je kunt extra functies tegenkomen als Wild symbolen en Scatter symbolen. De Wild symbolen hebben een vervangende functie. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog een winst uit laten betalen. Met de Scatter symbolen kun je free spins winnen. Hier kun je de rollen gratis mee laten draaien en daardoor kun je dus ook gratis winsten behalen. Voor jou als speler wordt het al snel spannend om de rollen van de Leprechaun Song gokkast te laten draaien!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen