Lucky New Year Tiger Treasures

Lucky New Year Tiger Treasures

Met een oosters thema kun jij een gokje wagen op de Lucky New Year Tiger Treasures gokkast. Dit spel is door Pragmatic Play op de markt gebracht. Daardoor kun je rekenen op een hoge kwaliteit en een leuke gameplay. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je 5 rollen tegenkomen. Er zijn per rol 3 symbolen te zien en daardoor kun je spelen met 15 symbolen per ronde. De gokkast laat op de rollen bijpassende symbolen zien. Denk aan een gouden boom, rode lampionnen, trommels, draken, tijgers en vuurwerk. De kleurrijke grafische elementen van het spel zorgen voor een leuke gameplay.

Lucky New Year Tiger Treasures spelregels

Kies je voor dit spel van Pragmatic Play? Dan zal je mooie prijzen kunnen winnen door op de rollen combinaties te vormen. Het spel wordt met 25 winlijnen gespeeld en kan prijzen opleveren tot 2.500 keer je inzet. Deze gokkast wordt met een Return to Player van 96,01% gespeeld en kent een medium tot hoge variantie. Spelen is mogelijk met zeer ruime inzetlimieten. Per draai kun je minimaal €1,25 inzetten. De maximale inzet die geplaatst kan worden is maar liefst €2.500 per draai. Dat maakt de Lucky New Year Tiger Treasures gokkast ook zeer geschikt voor high rollers.

Wilds en Scatters ontdekken

Tijdens het spelen van de Lucky New Year Tiger Treasures gokkast kun je ook van features genieten. Hiermee kun je de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je onder andere een Wild symbool kunnen draaien. De wild herken je aan de tijger. Met de Wild kun je onderbroken combinaties laten completeren. Er is ook een Scatter aanwezig en deze herken je aan de gouden boom. Hiermee kun je free spins winnen. Met 3 Scatter symbolen zal je 5 free spins winnen. Tijdens deze feature draai je Giant Symbolen op de rollen 2, 3 en 4. De rode lampion dient als Money symbool en kan de Minor Jackpot of Major Jackpot opleveren. Dit spel kent ook een Grand Jackpot en deze win je als je alle symboolposities vult met de rode lampion!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen