Magician's Secrets

Magician's Secrets

Een oude tovenaar met zijn magische kunsten staat centraal bij de Magician’s Secrets gokkast. Dit spel is ontwikkeld door provider Pragmatic Play. Als je deze gokkast gaat spelen, zal je zien dat de kwaliteit ontzettend hoog ligt. Er wordt gespeeld met een speelveld van 6 bij 4. Er kan daardoor gespeeld worden met 24 symbolen per speelronde. Deze gokkast biedt een goed uitgewerkt thema, waardoor je op de rollen bijpassende symbolen kunt draaien. Denk aan de oude tovenaar zelf, een dik boek, een gouden beker, diamanten en een mes. Op de rollen zie je oude kasten, stapels met boeken, oude spullen en een glazen koepel.

Magician's Secrets spelregels

Ga je een gokje wagen op de Magician’s Secrets gokkast? Dan kun je mooie prijzen naar binnen slepen. Voor de winst spelen is mogelijk met 4.096 winmanieren. Daardoor kun je al snel mooie uitbetalingen ontvangen. Deze gokkast heeft een RTP van 96,5% te bieden en een hoge variantie. Met de Magician’s Secrets gokkast kun je maximaal 5.000 keer je inzet winnen. Er kan voor minimaal €0,10 per draai gespeeld worden. De maximale inzet die per draai ingezet kan worden is €100. Spelen kan bij elke ronde met een inzet naar keuze.

Wilds, Scatters en free spins

Kies je ervoor om te gaan spelen op dit spel van Pragmatic Play? Dan kun je ook extra functies gebruiken. Hiermee kun je de kansen op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Als je begint met spelen, zal je onder andere een Wild tegen kunnen komen. Deze herken je aan de oude tovenaar. Je kunt met de Wild de standaard symboolsoorten vervangen en onderbroken combinaties completeren. Er is ook een Scatter aanwezig en hiermee kun je free spins winnen. Je wint 8 tot 10 free spins per keer. Hiermee kun je de rollen van de Magician’s Secrets gokkast gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen