Monkey Warrior

Monkey Warrior

Zoek je graag de spanning op en ben je ook gek op een tikkeltje fantasie? Speel dan eens de Monkey Warrior gokkast van Pragmatic Play. Dit spel is leuk om te spelen en neemt je mee naar een groot bos waar je allerlei Aziatische elementen tegenkomt. Je ziet op de achtergrond oosterse tempels, bospaden, roze bloesem bomen en nog veel meer. Het trekt al snel je aandacht en dat geldt ook voor de symbolen op de rollen. Op de rollen van de Monkey Warrior gokkast kun je symbolen draaien als gouden staven, landkaarten, groene dranken, mannen, varkentjes en nog veel meer. Deze gokkast heeft een uitbetalingspercentage van 96,5% en daardoor wil je ook maar al te graag een gokje wagen!

Eenvoudige spelregels

Wil je de Monkey Warrior gokkast voor de winst gaan spelen? Laat de rollen dan draaien met een inzet naar keuze en draai combinaties. Je kunt minimaal €0,25 per draai plaatsen en maximaal €125 per draai. Om een winst te kunnen behalen moet je minimaal 3 identieke symbolen in een combinatie draaien. Een combinatie moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet van links naar rechts en altijd volgens één van de 243 winmanieren. Er zijn veel winkansen aanwezig bij de Monkey Warrior gokkast dus je kunt al snel een winst behalen.

Geniet van extra functies

Er zijn ook een aantal extra functies te vinden bij de Monkey Warrior gokkast. Deze gokkast heeft onder andere een Wild symbool gekregen. Het Wild symbool heeft een vervangende functie voor alle andere symbolen op de rollen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren waardoor je alsnog een winst ontvangt. Er kunnen ook free spins ontvangen worden met de aanwezige Scatter symbolen. Hier kun je de rollen van de Monkey Warrior gokkast gratis mee laten draaien. Er valt dus genoeg te beleven bij de Monkey Warrior gokkast!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen