Mysterious Egypt

Mysterious Egypt

Eén van de spellen die je van Pragmatic Play kunt gaan spelen is de Mysterious Egypt gokkast. Dit spel is bij het online casino te spelen met een mooi thema over Egypte. Je speelt met een mooie achtergrond waarop de Nijl te zien is, mooie piramides, tempels en beelden. Op de rollen kun je ook mooie symbolen draaien. De symbolen passen goed in het thema en maken dit spel erg leuk om te spelen. Je kunt Anubis draaien, een Ra-oog, Horus, piramides en Cleopatra. Daarnaast kom je ook gekleurde kaartsymbolen tegen. Met de symbolen op de rollen kun je hoge prijzen winnen!

Eenvoudige spelregels

Ga je spelen op de Mysterious Egypt gokkast? Dan kun je hoge prijzen winnen. Om te kunnen winnen moet je met minimaal 3 identieke symbolen een combinatie vormen. Een combinatie moet altijd op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Mysterious Egypt gokkast met 10 winlijnen en daar moet elke combinatie er één van volgen. Spelen op dit spel kan met een RTP van 96,5%. Er kan minimaal €0,10 per draai geplaatst worden en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Mysterious Egypt gokkast kun je ook extra functies gebruiken. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Dit spel heeft onder andere Wild symbolen te bieden. Wild symbolen hebben een vervangende functie en kunnen alle symboolsoorten vervangen. Je kunt er zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uitbetaald krijgt. Scatter symbolen en free spins zijn ook aan de Mysterious Egypt gokkast toegevoegd.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen