Peaky Blinders

Peaky Blinders

Ken je de tv-show Peaky Blinders? De Peaky Blinders gokkast van Pragmatic Play is daar op gebaseerd. Als je de Peaky Blinders gokkast gaat spelen zal je al snel zien dat het thema goed uit is gewerkt. Je kunt de Peaky Blinders gokkast gaan spelen met een mooie achtergrond en een bijpassend speelveld. Op de achtergrond zie je de oude straat met oude huizen, houten wielen, kisten en nog veel meer. Je kunt op de rollen verschillende personages als symbolen draaien. De spanning zal bij de Peaky Blinders gokkast al snel hoog oplopen!

Eenvoudige spelregels

Deze gokkast kan winsten opleveren als je op de rollen van het spel combinaties vormt. Op de rollen moet je een combinatie draaien van minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie moet altijd gevormd worden vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je moet elke combinatie op aaneengesloten rollen draaien. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Je speelt de Peaky Blinders gokkast met een RTP van 96,5%. Spelen kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Peaky Blinders gokkast kom je ook extra functies tegen. Denk eens aan het Wild symbool. Deze heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Je kunt hier ook onderbroken combinaties mee laten completeren. Dit spel heeft ook Scatter symbolen te bieden en je kunt spelen met free spins!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen