Speel hier volledig scherm
Phoenix Forge

Phoenix Forge

Online kom je onder andere de Phoenix Forge gokkast tegen. Dit spel is door spel provider Pragmatic Play ontwikkeld. Je speelt de Phoenix Forge gokkast met 5 rollen en op elke rol kun je 3 symbolen draaien. Daardoor wordt het spel gespeeld met 15 symbolen per draai. Als je gaat gokken op de Phoenix Forge gokkast zal je zien dat het thema te maken heeft met goud. Je ziet op de achtergrond een verborgen ruimte verschijnen. Op de grond liggen stapels met gouden munten, gekleurde diamanten en schatkisten. Laat je de rollen van de Phoenix Forge gokkast draaien? Dan zie je de Phoenix verschijnen, een gouden ei en gekleurde diamanten.

Phoenix Forge spelregels

Om te kunnen winnen met de Phoenix Forge gokkast moet je op de rollen van het spel combinaties vormen. Je moet er altijd voor zorgen dat een combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Het is belangrijk dat elke combinatie van links naar rechts de rollen volgt. Met een totaal van 20 winlijnen kun jij de Phoenix Forge gokkast gaan spelen en elke combinatie moet er daar één van volgen. De RTP van dit spel ligt op 96,51%.

Wild symbolen en free spins

Als je een gokje gaat wagen op de Phoenix Forge gokkast zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Deze herken je aan het gouden ei. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Je kunt met het Wild symbool zelfs onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan komt er alsnog een winst jouw kant op. Je kunt de Phoenix Forge gokkast ook gaan spelen met Scatter symbolen en zij kunnen jou van free spins voorzien. Met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien.

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen