Piggy Bank Bills

Piggy Bank Bills

Zoek je bij het online casino graag spellen van provider Pragmatic Play op? Dan kun je onder andere aan de slag gaan met de Piggy Bank Bills gokkast. Bij dit spel staan rijke biggetjes centraal. Ze hebben hun eigen bankbiljetten en dat maakt het al snel interessant. Als je dit spel gaat spelen zal je 6 rollen te zien krijgen. Er worden 3 symbolen per rol gedraaid en daardoor kun je met 18 symbolen per speelronde een gokje gaan wagen. Op de rollen van het spel draai je de bankbiljetten van de biggetjes. Je ziet biggetjes verschijnen met mooie pakken, jurken, hoeden, wijnglazen, sigaren en nog veel meer. De bankbiljetten verschijnen onder andere in de kleuren rood, oranje, geel, groen, blauw, paars en roze.

Piggy Bank Bills spelregels

Je kunt het tot een winst schoppen met dit spel door op de rollen complete bankbiljetten te laten verschijnen. Op de rollen draai je steeds de helft van een bankbiljet. Draai je twee helften naast elkaar en vormen deze te samen een compleet bankbiljet? Dan levert deze een geldprijs op. Hoe hoger de inzet die je plaatst, hoe hoger de geldprijs die je uitbetaald krijgt. Spelen op de Piggy Bank Bills gokkast kan voor minimaal €0,25 per draai en voor maximaal €175 per speelronde.

Wilds, Scatters en free spins aanwezig

Pragmatic Play heeft de Piggy Bank Bills gokkast ook voorzien van extra functies. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten. Dat maakt het voor jou als speler al snel interessant. De Wild die aanwezig is heeft een vervangende functie te bieden. Met de Wild kun je alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier dan ook onderbroken combinaties mee laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Er zijn ook free spins symbolen aanwezig. Leveren zij free spins op? Dan kun je daar de rollen van de Piggy Bank Bills gokkast gratis mee laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen