Power of Thor Megaways

Power of Thor Megaways

Zoek online de Power of Thor Megaways gokkast op als je graag gokkasten van Pragmatic Play speelt. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met een totaal van 6 rollen. Op elke rol kun je minimaal 2 symbolen draaien en maximaal 7, omdat je het spel speelt met Megaways. Als je dit spel gaat spelen zal je 117649 winmanieren kunnen creëren als je op elke rol 7 symbolen draait. Je speelt het spel met een thema over Thor en zijn andere Vikingen. Het spel wordt met bijpassende grafische elementen gespeeld en ook geluidstechnisch komt het spel niets te kort.

Power of Thor Megaways spelregels

Wil je graag aan de slag met de Power of Thor Megaways gokkast voor de winst? Dan moet je goed weten hoe je een combinatie moet vormen. Je kunt het tot een winst schoppen door op de 6 rollen combinaties te vormen met minimaal 3 identieke symbolen. Een combinatie moet op aaneengesloten rollen gedraaid worden. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Power of Thor Megaways gokkast met een RTP van 96,97% voor de winst. Spelen kan voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en free spins

Gokken op de Power of Thor Megaways gokkast kan ook met extra functies. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien met een vervangende functie. Zij kunnen de plek innemen van elk ander standaard symboolsoort. Daardoor kun je ook onderbroken combinaties laten completeren. Als je dat voor elkaar krijgt kun je alsnog een winst uit laten betalen. Het spel wordt ook met Scatter symbolen gespeeld en zij bieden free spins. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien en zo kun je gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen