Rise of Samurai Megaways

Rise of Samurai Megaways

Laat de spanning hoog oplopen zodra je een gokje gaat wagen op de Rise of Samurai Megaways gokkast. Je kunt dit spel bij het online casino gaan spelen met de kwaliteiten van Pragmatic Play. Het spel kan worden gespeeld met een totaal van 6 rollen. Van links naar rechts kun je maximaal 7, 8, 8, 8, 8, 7 symbolen draaien. Het thema heeft te maken met het oosten en je kunt zowel vechtende mannen als vrouwen draaien. Messen, zwaarden en schilden komen dan ook voorbij op de rollen van het spel. Je kunt de Rise of Samurai Megaways gokkast gaan spelen voor mooie prijzen.

Rise of Samurai Megaways spelregels

Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de rollen van de Rise of Samurai Megaways gokkast combinaties vormen. Een combinatie moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 3 zijn. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Je speelt de Rise of Samurai Megaways gokkast met een RTP van 95,7% voor de winst. Hoe meer symbolen je op de rollen draait, hoe hoger de winkansen. Draai je op elke rol het maximaal aantal symbolen? Dan speel je het spel met maar liefst 200704 winmanieren.

Scatter symbolen en free spins gebruiken

Tijdens het spelen van de Rise of Samurai Megaways gokkast kun je ook extra functies gebruiken en deze wil je zeker niet missen. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Scatter symbolen kunnen draaien. De Scatter symbolen kunnen winsten opleveren zonder een combinatie te vormen of een winlijn te volgen. Je kunt met het Scatter symbool ook free spins winnen. Met de free spins die je ontvangt kun je de rollen van het spel gratis laten draaien. Op die manier kun je gratis prijzen winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen