Safari King

Safari King

Als je van nieuwe avonturen houdt en graag de wereld ontdekt dan is de Safari King gokkast van Pragmatic Play een echte aanrader. Deze gokkast neemt je mee naar Zuid-Afrika en daar kun je genieten van een mooi leven. Als je de Safari King gokkast gaat spelen zie je op de achtergrond de mooie omgeving. Je ziet veel dood gras door de felle brandende zon, grote bomen, een blauwe lucht en veel wilde dieren. Het spel heeft mooie grafische elementen gekregen en ook kom je veel mooie symbolen tegen die goed in het thema passen. Laat je de rollen van de Safari King gokkast draaien? Dan kom je onder andere olifanten tegen, leeuwen, neushoorns, luipaarden, zebra’s en springbokjes. Het spel komt niets te kort en zal jou als speler goed kunnen vermaken!

Eenvoudige spelregels

Goed om te weten is dat je voor de winst kunt spelen op basis van een uitbetalingspercentage van maar liefst 96,49%. Je speelt de Safari King gokkast voor mooie geldprijzen en dat maakt het voor jou als speler al snel spannend. Als je dit spel gaat spelen kun je winsten behalen door op de rollen combinaties te draaien. Dit moeten combinaties zijn van 3 of meer identieke symbolen. Een combinatie moet altijd één van de 50 winlijnen volgen. Dit moet op aaneengesloten rollen en altijd van links naar rechts. Deze gokkast kun je spelen met veel spanning. Speel je voor de winst? Dan kun je minimaal €0,50 per draai plaatsen en maximaal €250 per draai.

Geniet van extra functies

Uiteraard kun je bij de Safari King gokkast niet alleen genieten van mooie geldprijzen. Om het nog wat spannender te maken voor jou als speler kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt onder andere een Wild symbool draaien en deze herken je aan de leeuw. Het Wild symbool kan alle symbolen vervangen dankzij zijn vervangende functie. Je kunt bij de Safari King gokkast ook genieten van een Scatter symbool en daar kun je free spins mee winnen. Bij de Safari King gokkast kom je dus niets te kort omdat er genoeg te beleven valt!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen