Santa's Wonderland

Santa's Wonderland

Kies je ervoor om een gokje te wagen op de Santa’s Wonderland gokkast? Dan zal je zien dat het thema te maken heeft met kerstmis. Pragmatic Play heeft deze gokkast ontwikkeld en je kunt rekenen op een hoge kwaliteit. Het thema is in elkaar gezet met mooie grafische elementen. Als je met het spel aan de slag gaat, zal je op de achtergrond grote cadeaus opgestapeld zien liggen. Op de rollen draai je de kerstman, teddyberen, gouden vliegtuigjes, treinen en kerstballen. De kerstballen verschijnen in de kleuren oranje, rood, groen en blauw. Je kunt ook gekleurde sneeuwvlokjes draaien. Het speelveld van de Santa’s Wonderland gokkast bestaat uit  8 rollen en per rol draai je 8 symbolen. Daardoor kun je een gokje wagen met 64 symbolen per speelronde.

Santa's Wonderland spelregels

Als je voor deze gokkast kiest, zal je prijzen kunnen winnen door op de rollen clusters te vormen. Je moet een cluster vormen met minimaal 5 symbolen van dezelfde soort. Hoe meer symbolen je in een cluster laat zien, hoe hoger de prijzen die je kunt winnen. Als je met dit spel aan de slag gaat, zal je ervoor moeten zorgen dat een cluster op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Dit mag zowel horizontaal als verticaal zijn. Deze gokkast speel je voor de winst met een Return to Player van 95,46%. Je speelt met een hoge variantie voor de winst en je kunt tot €100 per draai inzetten.

Wild symbolen en sneeuwvlokjes gebruiken

Je kunt tijdens het spelen van de Santa’s Wonderland gokkast verschillende extra functies gebruiken. De Wild is er hier één van en deze herken je aan de kerstman. Het Wild symbool is een vervanger voor alle standaard symboolsoorten. Hiermee kun je ook onderbroken clusters laten completeren, waardoor je alsnog in de prijzen valt. Het spel heeft ook sneeuwvlokjes gekregen en zij kunnen voor leuke extraatjes zorgen. Je kunt hiermee 2x2, 3x3, 4x4 of zelfs 5x5 symbolen draaien. Zij kunnen daardoor al snel mooie prijzen opleveren!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen