Starlight Princess

Starlight Princess

Met een thema over een prinses kun jij een gokje wagen op de Starlight Princess gokkast. Je kunt dit spel gaan spelen met de kwaliteiten van provider Pragmatic Play. Als je het spel geladen hebt zal je op de achtergrond een blauwe lucht te zien krijgen, een paars kasteel, groene grasvelden en de prinses zelf. Laat je 6 rollen van het spel draaien? Dan kom je kleurrijke symbolen tegen. Je draait de prinses met rood haar, gouden sterren, een zonnetje, een gouden maan en een gouden hart. Er worden ook diamanten gedraaid in de kleuren rood, blauw, groen, turquoise en geel. Je draait per rol 5 symbolen en daardoor wordt de Starlight Princess gokkast met 30 symbolen voor de winst gespeeld.

Starlight Princess spelregels

Om te kunnen winnen met dit spel van Pragmatic Play zal je op de rollen clusters moeten vormen. Een cluster moet bij dit spel bestaan uit minimaal 8 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat een cluster op aaneengesloten rollen wordt gedraaid. Dit mag zowel horizontaal als verticaal zijn. Een cluster die compleet is levert een geldprijs op. Hoe meer symbolen je in een cluster laat zien, hoe hoger de geldprijs die je zal ontvangen. Dit spel biedt een Return to Player van 95,51% en een hoge variantie. Spelen voor de winst is dus zeker de moeite waard.

Gebruik Wilds, Scatters en free spins

Tijdens het spelen van de Starlight Princess gokkast kom je ook extra functies tegen. Eén daarvan is het Wild symbool. De Wild symbolen hebben een vervangende functie gekregen en kunnen alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen. Hier kun je dan ook onderbroken clusters mee laten completeren, waardoor je alsnog in de prijzen valt. Dit spel kan ook worden gespeeld met Scatter symbolen en daar kun je free spins mee winnen. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en zo win je gratis prijzen. Je herkent de Scatter symbolen aan de prinses zelf.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen