Speel hier volledig scherm
The Hand of Midas

The Hand of Midas

Met een Grieks thema kun jij online de The Hand of Midas gokkast gaan spelen. Spel provider Pragmatic Play heeft dit spel ontwikkeld en je kunt spelen met mooie symbolen op een totaal van 5 rollen. Je speelt met 3 symbolen per rol en daardoor speel je met 15 symbolen per draai. Als je de The Hand of Midas gokkast gaat spelen kun je Midas draaien, schatkisten, fruitmanden, gouden beelden en nog veel meer symbolen. Met de symbolen die op de rollen verschijnen kun je al snel mooie prijzen winnen. De spanning zal daardoor zeker niet ontbreken als je de The Hand of Midas gokkast gaat spelen.

The Hand of Midas spelregels

Jouw doel tijdens het spelen van de The Hand of Midas gokkast voor geld is uiteraard het winnen van zoveel mogelijk prijzen. Om het tot een winst te kunnen schoppen moet je op de rollen van het spel complete combinaties draaien. Een combinatie moet bij dit spel gevormd worden met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat elke combinatie één van de 20 winlijnen volgt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts en op aaneengesloten rollen. De RTP van dit spel ligt op 96,54%. Dat maakt het spelen voor de winst zeker meer dan de moeite waard.

Wild symbolen en free spins ontvangen

Tijdens het spelen van de The Hand of Midas gokkast kun je ook van extra functies genieten. Als je dit spel gaat spelen zal je onder andere Wild symbolen kunnen draaien. Zij hebben een vervangende functie en kunnen de kans op winst vergroten. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken combinaties laten completeren. Krijg je dat voor elkaar? Dan zal je alsnog een winst uit kunnen laten betalen. Je kunt de The Hand of Midas gokkast ook gaan spelen met Scatter symbolen en zij voorzien jou van free spins. Met de free spins kun je de rollen gratis laten draaien en ook kom je bij dit spel vermenigvuldigers tegen!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Sizzling PeppersSizzling PeppersNu spelen
Big Runner DeluxeBig Runner DeluxeNu spelen
Multi 6 BellsMulti 6 BellsNu spelen
Hot JokerHot JokerNu spelen
Random 2 WildRandom 2 WildNu spelen
Hot4Shot DeluxeHot4Shot DeluxeNu spelen