The Magic Cauldron

The Magic Cauldron

Chemische drankjes staan centraal bij de The Magic Cauldron gokkast. Als je dit spel gaat spelen zal je zien dat het spel 7 rollen gekregen heeft. Spel provider Pragmatic Play heeft dit spel ontwikkeld. Je kunt het spel gaan spelen met 7 symbolen per rol en daardoor met 49 symbolen per draai. Ga je met dit spel aan de slag? Dan zal je zien dat het thema goed in elkaar is gezet. Pragmatic Play heeft een oude kamer als achtergrond toegevoegd. Je ziet oude kasten, een oud bureau, kaarsen, planten, boeken en een paarse ketel met een groen chemisch drankje erin. Op de rollen draai je chemische drankjes in de kleuren groen, paars, roze en geel. Je draait ook diamanten in de kleuren paars, groen, roze en blauw.

The Magic Cauldron spelregels

Er kunnen mooie prijzen gewonnen worden met de The Magic Cauldron gokkast. Om te kunnen winnen moet je clusters vormen. Een cluster moet uit identieke symbolen bestaan en dit moeten er minimaal 5 zijn. Het is belangrijk dat elke cluster op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Hoe meer symbolen je in de cluster laat zien, hoe hoger de winst die je uit kunt laten betalen. Je speelt de The Magic Cauldron gokkast met een RTP van 96,44%.

Wild symbolen en vermenigvuldigers

Tijdens het spelen van de The Magic Cauldron gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Je kunt met de extra functies de kans op winst vergroten en mooie prijzen winnen. Hier wil je dan ook maar al te graag gebruik van maken. Eén van de extra functies die dit spel te bieden heeft is het Wild symbool. De Wild heeft een vervangende functie en kan alle standaard symboolsoorten van de The Magic Cauldron gokkast vervangen. Je kunt met het Wild symbool dan ook onderbroken clusters laten completeren, waardoor je alsnog een winst uit kunt laten betalen. Het spel kan ook worden gespeeld met vermenigvuldigers, waardoor je hoge prijzen kunt winnen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen