Triple Dragons

Triple Dragons

In het spelaanbod van het online casino kun je onder andere de Triple Dragons gokkast tegenkomen. Deze gokkast heeft een oosters thema gekregen en dit is erg goed uitgewerkt. Je speelt de Triple Dragons gokkast met mooie grafische elementen. Zo kun je op de 3 rollen van het spel mooie symbolen draaien als draken, zakken met goud, vruchten, trommels en gekleurde kaartsymbolen. Met de symbolen kun je hoge geldprijzen winnen. Dit kan voor minimaal €0,05 per draai en maximaal €50 per draai. Je speelt de Triple Dragons gokkast met een hoge kwaliteit en op een eenvoudige manier met een minimaal aantal knoppen.

Eenvoudige spelregels

Wil je een winst behalen met de Triple Dragons gokkast? Dan moet je op de 3 rollen van het spel een combinatie draaien. Je moet een combinatie vormen met minimaal 3 symbolen van dezelfde soort. Het is belangrijk dat de combinatie altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet altijd op één van de 5 winlijnen. Je hebt alle rollen van de Triple Dragons gokkast nodig om een complete combinatie te kunnen draaien. Als je een complete combinatie gedraaid hebt, zal je de behaalde winst direct uit kunnen laten betalen. Je speelt de Triple Dragons gokkast met een RTP van 96,51%.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van de Triple Dragons gokkast kun je ook extra functies tegenkomen. Eén van de extra functies die je tegen kunt komen bij de Triple Dragons gokkast, is het Wild symbool. Je kunt het Wild symbool herkennen aan de gouden draak. Het Wild symbool heeft een vervangende functie en kan alle symboolsoorten vervangen. Draai je een onderbroken combinatie met daarbij een Wild? Dan zal de onderbroken combinatie gecompleteerd worden. Jij als speler zal dan alsnog een geldprijs uit kunnen laten betalen.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen