Triple Jokers

Triple Jokers

Ga je een gokje wagen bij het online casino? Dan kun je onder andere de Triple Jokers gokkast tegenkomen. Deze gokkast is op de markt gebracht door spel provider Pragmatic Play. Je speelt de Triple Jokers gokkast met 3 rollen en hier kun je mooie symbolen op draaien. Het thema van de Triple Jokers gokkast heeft te maken met jokers. Hier zijn de grafische elementen op afgestemd en dat maakt dit spel zeer interessant om te spelen. Als je de Triple Jokers gokkast gaat spelen, zal je niet alleen jokers als symbolen kunnen draaien. Je komt ook symbolen tegen als gouden bellen, paarse zevens, gekleurde kaartsymbolen, BAR symbolen en nog veel meer. Het speelveld wordt erg kleurrijk gemaakt en dat maakt dit spel erg leuk om te spelen!

Eenvoudige spelregels

Waag je een gokje op de Triple Jokers gokkast? Dan zal je een gokje kunnen wagen voor de winst. Je moet een combinatie vormen met minimaal 3 identieke symbolen om een complete combinatie te kunnen draaien. Het is belangrijk dat de combinatie ook altijd op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Onderbroken combinaties kunnen dus geen winst opleveren. Je moet er ook voor zorgen dat elke combinatie één van de 5 winlijnen volgt die bij de Triple Jokers gokkast aanwezig zijn. Deze gokkast wordt gespeeld met een RTP van 96,51%. Je kunt minimaal €0,05 per draai plaatsen en maximaal €25 per draai.

Geniet van extra functies

Tijdens het spelen van deze gokkast kun je ook genieten van extra functies. Je kunt onder andere Wild symbolen draaien met een vervangende functie. De Wild symbolen kun je goed gebruiken bij een onderbroken combinatie. Ze kunnen dan het verkeerde symboolsoort vervangen, waardoor de onderbroken combinatie gecompleteerd kan worden. Jij als speler ontvangt dan alsnog een geldprijs en dat wil je uiteraard maar al te graag. Er zijn ook Re-spins aanwezig en daarmee kun je de rollen gratis nog een keer laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen