Vegas Magic

Vegas Magic

Ontdek jij graag nieuwe steden en maak jij graag mooie reizen? Dan wordt het zeker al snel interessant als je de Vegas Magic gokkast gaat spelen. Deze gokkast neemt je mee naar een grote stad waar het allemaal draait om magie. Het thema is goed uitgewerkt met een mooie achtergrond en een keurig speelveld. Dat hebben we te danken aan spel provider Pragmatic Play. Je ziet op de achtergrond van het spel een groot podium met roze lampen en blauwe gordijnen. Laat je de 5 rollen van de Vegas Magic gokkast draaien? Dan kun je symbolen draaien als dollar tekens van diamanten, mooie vrouwen, tijgers, duiven, hoeden, gekleurde kaartsymbolen en nog veel meer. Als je deze gokkast gaat spelen zal je jezelf geen moment vervelen. Het spel is te spelen voor minimaal €0,20 per draai en maximaal €100 per draai.

Eenvoudige spelregels

Deze gokkast kan mooie geldprijzen opleveren. Je kunt het met de Vegas Magic gokkast tot een winst schoppen, door op de rollen van het spel een combinatie te draaien. Een combinatie moet uit minimaal 3 symbolen van dezelfde soort bestaan. Je moet elke combinatie op aaneengesloten rollen draaien. Onderbroken combinaties kunnen namelijk geen geldprijs opleveren. Daarnaast is het belangrijk dat de combinaties altijd één van de 20 winlijnen volgen. Dit moet altijd vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het spel heeft een uitbetalingspercentage van 96,08%. Dat maakt de Vegas Magic gokkast zeker de moeite waard om te spelen.

Geniet van extra functies

Er zijn ook extra functies te vinden bij de Vegas Magic gokkast. Zo dient onder andere de man als symbool als de Wild. Hij kan alle symboolsoorten van de Vegas Magic gokkast vervangen, met uitzondering van het Scatter symbool. De Wild kan ook onderbroken combinaties completeren, door het verkeerde symboolsoort te vervangen. Bij de Vegas Magic gokkast kom je ook Scatter symbolen tegen en hier kun je winsten mee behalen zonder winlijnen te volgen of een combinatie te vormen. Met het Scatter symbool heb je dus ook al snel een geldprijs te pakken!

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen