Wild Wild Riches

Wild Wild Riches

Bij het online casino kun je onder andere een gokje wagen op de Wild Wild Riches gokkast. Je kunt de Wild Wild Riches gokkast gaan spelen met een thema over een Leprechaun. Spel provider Pragmatic Play heeft de Wild Wild Riches gokkast erg goed in elkaar weten te zetten. Op de achtergrond zie je het mooie landschap en je ziet hier veel voorbij komen. Denk aan mooie grasvelden, witte hekken, heuvels, een regenboog, een blauwe lucht, mooie bloemen en nog veel meer. Laat je de 5 rollen van de Wild Wild Riches gokkast draaien? Dan zie je ook mooie symbolen voorbij komen. Denk hierbij aan gouden hoefijzers, bierpullen, een regenboog, potten met goud en nog veel meer.

Eenvoudige spelregels

Dit spel is ook te spelen voor mooie geldprijzen. Om te kunnen winnen moet je op de rollen van de Wild Wild Riches gokkast combinaties draaien. Dit moet met minimaal 3 identieke symbolen. Combinaties moeten op aaneengesloten rollen gedraaid worden en moeten altijd van links naar rechts de rollen volgen. Je speelt de Wild Wild Riches gokkast met 576 winmanieren en een RTP van 96,77%.

Geniet van extra functies

Je komt bij de Wild Wild Riches gokkast ook extra functies tegen. Er is onder andere een Wild symbool toegevoegd. Het Wild symbool kan alle standaard symboolsoorten vervangen. Je kunt hier zelfs onderbroken combinaties mee laten completeren. In dat geval kun je alsnog een winst uit laten betalen. Met het Wild symbool kun je de kans op winst dus duidelijk vergroten. Er zijn ook Scatter symbolen toegevoegd. De Scatter symbolen kunnen free spins opleveren. Met de free spins kun je de rollen van de Wild Wild Riches gokkast gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen