Big Bad Wolf Megaways

Big Bad Wolf Megaways

Quickspin heeft al meerdere spellen uitgebracht met een thema over de drie biggetjes en de grote boze wolf. Aan deze selectie is nu ook de Big Bad Wolf Megaways gokkast toegevoegd. Je speelt dit spel met 6 rollen. Hoeveel symbolen je op de rollen te zien krijgt is afhankelijk van de Megaways. Je kunt minimaal 2 symbolen per rol draaien en maximaal 7 symbolen. Het aantal symbolen kan per rol en na elke draai verschillend zijn. Je kunt op de rollen symbolen draaien die goed in het thema passen over de drie biggetjes en de grote boze wolf. De biggetjes en de wolf worden gedraaid, hooivorken, een volle maan, gereedschap, een bijl en nog veel meer. Op de achtergrond zie je het huisje en de leefomgeving van de biggetjes verschijnen.

Big Bad Wolf Megaways spelregels

Als je dit spel gaat spelen zal je prijzen kunnen winnen door op de rollen combinaties te vormen. Een combinatie moet minimaal 3 symbolen van dezelfde soort laten zien. Het is belangrijk dat elke combinatie op aaneengesloten rollen gedraaid wordt. Dit moet vanaf de meest linkse rol naar rechts. Met een Return to Player van 94,11% en een hoge variantie kun jij de Big Bad Wolf Megaways gokkast voor de winst spelen. Draai je op elke rol het maximaal aantal symbolen? Dan speel je met 117649 winmanieren voor de winst.

Wild symbolen en Scatters gebruiken

Je kunt de Big Bad Wolf Megaways gokkast ook spelen met extra functies. Bij dit spel kom je onder andere Wild symbolen tegen. De Wild symbolen kun je herkennen aan de biggetjes en aan het gereedschap. Met de Wild kun je alle standaard symboolsoorten van het spel vervangen en kun je dus ook onderbroken combinaties laten completeren. Op die manier kun je alsnog een winst uit laten betalen. Gebruik ook zeker de Scatter symbolen van de Big Bad Wolf Megaways gokkast. Daar kun je free spins mee winnen. De Scatter kun je herkennen aan de volle maan en met de free spins kun je de rollen van het spel gratis laten draaien.

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysSpelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotSpelen
Joker DropJoker DropSpelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoSpelen
Old FellowOld FellowSpelen
Wild StockingWild StockingSpelen
Pyramid StrikePyramid StrikeSpelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Spelen