Speel hier volledig scherm
Book of Duat

Book of Duat

Speel je online en kom je de Book of Duat gokkast tegen? Dan is het zeker de moeite waard om te beginnen met spelen. Je kunt het spel gaan spelen met een totaal van 5 rollen. Er zijn 3 symbolen per rol te zien en daardoor kun je rekenen op 15 symbolen per speelronde. Het spel kan worden gespeeld met een thema over het oude Egypte en dat is goed terug te zien aan de grafische elementen. Op de achtergrond van het spel zie je een oude tombe en op de rollen draai je bijpassende symbolen. Je ziet Bastet, een reizigster, een oud boek, krokodillen en Scarabeeën op de rollen voorbij komen. Zowel grafisch als geluidstechnisch komt de Book of Duat gokkast niets te kort!

Book of Duat spelregels

Quickspin heeft de Book of Duat gokkast ontwikkeld en heeft voor 10 winlijnen gekozen. Als je gaat spelen voor de winst, zal je ervoor moeten zorgen dat elke combinatie één van de actieve winlijnen volgt. Een combinatie moet minimaal 3 identieke symbolen laten zien. Dit moet op aaneengesloten rollen en vanaf de meest linkse rol naar rechts. Het spel wordt gespeeld met een RTP van 96,27% en heeft een hoge variantie te bieden. Je speelt de Book of Duat gokkast voor minimaal €0,20 per speelronde en voor maximaal €100 per draai.

Wild symbolen en free spins aanwezig!

Dit spel heeft verschillende features te bieden, waardoor het voor jou als speler al snel interessant zal worden. Als je met dit spel aan de slag gaat zal je het gouden boek als Scatter Wild kunnen gebruiken. Het boek dient dus als Scatter en Wild in een. Je kunt hiermee alle standaard symboolsoorten vervangen, waardoor onderbroken combinaties gecompleteerd kunnen worden. Met 3 Scatter symbolen win je 4 free spins. Daarmee kun je de rollen gratis laten draaien. De spanning zal dus zeker niet ontbreken!

Top Casino

BetCity

Bonus: € 200

0 free spins!

Nu bezoeken

Andere gokkasten

Extreme MegawaysExtreme MegawaysNu spelen
Lucky Gold PotLucky Gold PotNu spelen
Joker DropJoker DropNu spelen
Lost Riches of El DoradoLost Riches of El DoradoNu spelen
Old FellowOld FellowNu spelen
Wild StockingWild StockingNu spelen
Pyramid StrikePyramid StrikeNu spelen
Candyways Bonanza Megaways 2Candyways Bonanza Megaways 2Nu spelen